20 April 2007

The brown quadrilateral

Pro Basescu
Only a few months after acceptance in the EU, the communist restoration is flourishing here in Romania, it culminated yesterday with a coup d'état performed by the communist mafia.

The brown quadrilateral if formed by communists, political police from the communist era (securitate), mafia, and corruption.

The only sane thing one can do is to leave this shitty country for good, and never look back.


Me? In another life I would have cared about those things, but for now I just lack the energy...

4 comments:

  1. Baietica, Romania e tara ta, oricat de "shitty" e sa traiesti acolo. Iti lipseste energia cum spui pentru ca probabil iti lipseste si educatia politica (la fel ca multora care au crescut si mers la scoala in Romania de dinainte de '89). Clasa politica de astazi, in marea ei majoritate, a fost formata in timpul lui Ceausescu. Asta una la mana. A doua este ca noi nu suntem nici nemti si nici englezi ci latini. Si daca te uiti mai in toate tarile latine (posibil cu exceptia Frantei care are mai putin sange latin decat toate celelalte, oricum) situatia politica este similara.

    In fine, ca sa inchei, mi-a parut numai rau sa vad inca un comentariu de genul "Romania, tara nimanui" sau "Romania, cea mai mizerabila tara din Europa". E de ajuns ca in vest principalele stiri despre Romania sunt negative. Macar noi ar trebui sa scriem lucruri mai frumoase despre tara care, ne place sau nu, este tara noastra. Una e tara in care te-ai nascut.

    ReplyDelete
  2. In primul rind: nu dau 2 bani pe un anonim care ma ia cu "baietica". Prezinta-te si putem discuta civilizat, altfel nu ne tragem de sireturi.

    Nu sint nazis sa cenzurez posturi, chiar cred ca fiecare are libertate de opinie, asa ca iti las mesajul.

    Imi lipseste educatia politica? Poate, '89 m-a prins cind eram la liceu, asa ca se poate discuta in ce masura am fost afectat (nu neg ca am fost afectat) de propaganda comunisto-ceausita.

    Nu sint de acord cu rasismul asta ca nu am fi nemti sau englezi, eu cred ca prostia neamului romanesc se trage din educatie, din traditia ortodoxa, din influenta orientala, din destinul balcanic.

    Nu a fost alegerea mea sa ma nasc in Romania, asa ca nu am nici o datorie inerenta fata de tara asta, iar daca ceva merge prost aici nu am nici un motiv sa mint si sa spun ca ar fi bine si frumos.

    ReplyDelete
  3. Lasa Nicule, noi sa fim sanatosi, ca destepti deja suntem. E bine totusi ca ne dezicem de mizeriile din romania.
    PS: esti tare in grafica frate!

    ReplyDelete
  4. Articolele mele despre grafica au mai degraba scop aducational decit artistic, oricum merci pentru aprecieri.

    Cit despre politica: mizeriile astea te aduc sa crezi ca nu mai exista scapare.

    ReplyDelete